Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Αυτό το Suzuki Jimny είναι… φτυστό η Mercedes G-Class!
[Gazzetta]: Αυτό το Suzuki Jimny είναι… φτυστό η Mercedes G-Class!

[Gazzetta]: Αυτό το Suzuki Jimny είναι… φτυστό η Mercedes G-Class!

Η νέα γενιά του Suzuki Jimny αποκαλύφθηκε και ο «τετράγωνος» σχεδιασμός του, επέτρεψε στη Liberty Walk να το μετατρέψει σε… παιδί της Mercedes-Benz G-Class.

Το Suzuki Jimny, απέχει πολύ από τη Mercedes-Benz G-Class. Από όπου κι αν τα κοιτάξεις, είναι δύο εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα, σε τομείς όπως οι διαστάσεις, η κατηγορία που εντάσσονται, η τιμή κλπ. Όμως, είναι αμφότερα εκτός δρόμου μοντέλα με τετράγωνο σχήμα αμαξώματος!

Αυτό σημαίνει ότι οι βελτιωτές μπορούν να «παίξουν» με το μικρό Suzuki και να το μετατρέψουν σε G-Wagen! Η Liberty Walk, πήρε λοιπόν το Jimny και έκανε διάφορα πράγματα σε αυτό. Νέοι προφυλακτήρες, καπό από ανθρακονήματα, τονισμένα «φτερά», μεγάλες μαύρες ζάντες αλουμινίου και απόληξη της εξάτμισης στο πλάι, στα πρότυπα της G700 Brabus!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το βλέπαμε στο δρόμο, δεν θα το μπερδεύαμε με το προαναφερθέν μοντέλο, όμως οι ομοιότητες είναι πολλές, έστω και υπό κλίμακα! Εμείς, το βρίσκουμε κάπως υπερβολικό και θα προτιμούσαμε το νέο Jimny λίγο πιο διακριτικό, όμως γούστα είναι αυτά. Οπότε αν πάντα θέλατε μια G-Class αλλά δεν σας άφηνε ο λογιστής σας, μπορείτε να το σκεφτείτε σοβαρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!