Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αυτοί θα έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους. Εσύ;
[Gazzetta]: Αυτοί θα έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους. Εσύ;

[Gazzetta]: Αυτοί θα έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους. Εσύ;

Το σημερινό συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, δεν είναι ούτε η αρχή, ούτε το τέλος, είναι απλώς μια ακόμη στιγμή μέσα στο χρόνο, γράφει ο Σταύρος Σουντουλίδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βγουν στο δρόμο. Βλέπετε, όσο κι αν ενοχλεί τους «απέναντι», έχουν τη δική τους ιστορία, γραμμένη και υπογεγραμμένη με αγώνες για τα δικά τους «πιστεύω» ακόμη και όταν χρειάστηκε, προσδοκώντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον, να «πολεμήσουν» τους προέδρους της ομάδας τους.

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚτσής αντιδρά, προκύπτει μέσα από τη δική του κουλτούρα και τα δικά του ιδανικά. Θέλει να αντιδράσει, με ειρηνικό τρόπο, το μεσημέρι (15.00) του Σαββάτου στην Καμάρα, επειδή όπως είπε πρόσφατα ο Αντρέ Βιεϊρίνια «κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο», επειδή οι οπαδοί, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση-κάλεσμά τους, «δεν δεχόμαστε εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά μας».

Το (νέο) συλλαλητήριο του Σαββάτου δεν είναι ούτε η αρχή, ούτε το τέλος, είναι απλώς μια ακόμη στιγμή μέσα στο χρόνο. Ένα ακόμη συλλαλητήριο, που απλά έρχεται να προστεθεί σ’ αυτά της δεκαετίας του ’90, για το Γαλακτερό και τον Παπαπέτρου , σ’ όσα ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια για ισονομία και δικαιοσύνη. Το αν θα είναι πετυχημένη ή όχι η συγκέντρωση της Καμάρας έχει πολύ μικρή σημασία για τον ΠΑΟΚτσή, ο οποίος δε θα βγει (ξανά) στο δρόμο για να… μετρηθεί, δεν έχει τέτοια ανάγκη, θα το κάνει για να έχει ήσυχη τη συνείδησή του, θα το πράξει με στόχο να βάλει «ένα φρένο στην αδικία μόνο και μόνο για να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας», όπως λένε, πολύ απλά γιατί «δε νοείται ΠΑΟΚ δίχως τον κόσμο του, δε νοείται να υπάρχει και κόσμος του ΠΑΟΚ που δεν αντιστέκεται».

Άλλωστε, σήμερα δεν τελειώνει τίποτα για τον οπαδό του ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσουν κι άλλες ειρηνικές κινητοποιήσεις, που αποφασίστηκαν στην συνάντηση των οργανωμένων μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την ομάδα.

Για ένα κομμάτι του κόσμου, ο ΠΑΟΚ δεν (πρέπει να) είναι λεζάντα, σχόλια στο διαδίκτυο, σέλφι φωτογραφίες και «μάχη» για ένα εισιτήριο σε κάποιον τελικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!