Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Αυτή είναι η ακριβότερη Ford Mustang στην ιστορία (pics) 
[Gazzetta]: Αυτή είναι η ακριβότερη Ford Mustang στην ιστορία (pics) 

[Gazzetta]: Αυτή είναι η ακριβότερη Ford Mustang στην ιστορία (pics) 

3,74 εκατομμύρια δολάρια ή αλλιώς, 3,36 εκατομμύρια ευρώ, κατάφερε να πιάσει η Mustang που έπαιξε στην ταινία Bullitt, μαζί με τον Στιβ Μακουίν!

Οι περισσότεροι fans του αυτοκινήτου, έχουν δει την ταινία Bullitt με τον Στιβ Μακουίν. Η πράσινη Ford Mustang που οδηγούσε, με την οποία γυρίστηκε μια από τις κορυφαίες σκηνές καταδίωξης που έχουμε δει ποτέ στον κινηματογράφο, έχει αφήσει ιστορία, τόσο που σήμερα πια η Ford μας παρουσίασε μια έκδοση της Mustang με το όνομα Bullitt. Το ορίτζιναλ αυτοκίνητο όμως, που έπαιξε στην ταινία, έγινε η ακριβότερη Mustang που πουλήθηκε ποτέ.

Κατάφερε να αλλάξει χέρια για 3,36 εκατομμύρια ευρώ (3,74 εκ. δολάρια), ενώ έχει παραμείνει σχεδόν η ίδια, από τότε που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες γυρισμάτων της ταινίας. Υπήρχαν δύο Mustang που εκτέλεσαν τα χρέη τους στο Bullitt, η μία όμως δεν κατάφερε να «επιβιώσει» από τις δύσκολες σκηνές που έπαιξε. Η δεύτερη, για πολλά χρόνια ήταν στην κατοχή ενός υπαλλήλου της Warner Bros και στη συνέχεια, πέρασε στα χέρια ενός δεύτερου ιδιοκτήτη.

Για πολλά χρόνια το αυτοκίνητο δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, μέχρι και το 2018. Στη συνέχεια, το ορίτζιναλ όχημα που είδαμε στην ταινία Bullitt, βγήκε σε δημοπρασία, πιάνοντας το εντυπωσιακό αυτό ποσό. Η κατάστασή της βέβαια, απέχει από το να μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!