Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΛ: Στη φόρα τα e-mails για τη μεταγραφή του Χαλκιαδάκη!
[Gazzetta]: ΑΕΛ: Στη φόρα τα e-mails για τη μεταγραφή του Χαλκιαδάκη!

[Gazzetta]: ΑΕΛ: Στη φόρα τα e-mails για τη μεταγραφή του Χαλκιαδάκη!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τα mails που έλαβε από τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη και το γραφείο που τον εκπροσωπεί, με τα οποία ζητείται να μην κατατεθεί το συμβόλαιο στην ΕΠΟ, αν ο παίκτης δεν περάσει από εργομετρικά. Ωστόσο, οι «βυσσινί» φαίνεται ότι θα προβούν στην ενεργοποίησή του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μπρούνο Χαλκιαδάκης δεν προσήλθε στη Λάρισα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Δημοσιοποιούμε σήμερα τα email που λάβαμε χθες από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη και τον εκπρόσωπό του Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

«Αξιότιμε πρόεδρε της Λάρισας είμαι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης και σας στέλνω αυτό το mail γιατί είμαι τραυματισμένος και δεν μπορώ να περάσω ιατρικά και εργομετρικά και ζητάω να μην καταθέσετε το συμβόλαιο μου στην Επο και στην Σουπερλίγκα και να το καταθέσετε εφόσον έρθω και είμαι υγιής τραυματισμός μου είναι κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου δεύτερου βαθμού που απαιτεί τέσσερις με έξι εβδομάδες περίπου αποθεραπεία και ο λόγος αυτός είναι ότι με καθυστερεί να έρθω στη Λάρισα να περάσω τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που υποχρεούμαι ως ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό σας παρακαλώ να μην κατατεθεί το συμβόλαιο μου. Εφόσον έρθω και είμαι 100% υγιής τότε εσείς μπορείτε να καταθέσετε το συμβόλαιο μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!