Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα συσπειρωμένοι μέχρι το τέλος» (pic)
[Gazzetta]: ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα συσπειρωμένοι μέχρι το τέλος» (pic)

[Gazzetta]: ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα συσπειρωμένοι μέχρι το τέλος» (pic)

Η ΑΕΚ καλεί τους φίλους τους να δείξουν μια υποδειγματική συμπεριφορά στο αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ, ενισχύοντας την ΑΕΚ με τη φωνή τους και συνεχίζοντας συσπειρωμένοι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ στους φίλους της μέσω των social media:

Φίλαθλοι της ΑΕΚ,
μετράμε αντίστροφα για έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας, όπως εξίσου σημαντικός ήταν ο προηγούμενος και όπως θα είναι και ο επόμενος. Σε ένα πρωτάθλημα δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά ματς.

Υπάρχει μόνο η δουλειά μέσα στο γήπεδο! Με ταπεινότητα αλλά και πίστη, με υπομονή αλλά με καρδιά, χωρίς την παραμικρή αλαζονεία αλλά με σκληρή προσπάθεια και σεβασμό στο έμβλημα και στη φανέλα!

Ομάδα και κόσμος συνεχίζουμε μαζί! Αυτή η σχέση είναι η μεγάλη μας δύναμη! Αυτή η σχέση πρέπει να διατηρηθεί. Με αυτή τη συσπείρωση πρέπει να πάμε ΜΑΖΙ μέχρι το τέλος μίας πολύ ωραίας διαδρομής!

Εχουμε και σήμερα το μυαλό μας ΜΟΝΟ στην ομάδα μας!
Δεν ασχολούμαστε με κανέναν και με τίποτα άλλο!
Η δύναμή μας είναι η δική σας φωνή!

Και η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι υποδειγματική. Προστατεύουμε την ομάδα μας, αγνοούμε την κάθε πρόκληση, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των ανθρώπων που είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης και αποφεύγουμε το οτιδήποτε μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ΑΕΚ! Αφήνουμε λευκές όλες τις εκθέσεις των παρατηρητών!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί επίσης για την έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, προκειμένου -λόγω και της μεγάλης παρουσίας κόσμου- να αποφευχθεί ο εκνευρισμός και η ταλαιπωρία του κόσμου από τους αυστηρούς ελέγχους που θα υπάρξουν στις θύρες του ΟΑΚΑ.

Το δικό μας ραντεβού είναι και απόψε κοντά στην ομάδα μας!
Σπρώχνουμε με τη φωνή μας και τη μαγική ατμόσφαιρα, που ο κόσμος της ΑΕΚ ξέρει να δημιουργεί, τους ποδοσφαιριστές μας σε μία ακόμα νίκη!

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!