Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 11 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΚ: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων στην Αγιά – Σοφιά»
[Gazzetta]: ΑΕΚ: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων στην Αγιά – Σοφιά»

[Gazzetta]: ΑΕΚ: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων στην Αγιά – Σοφιά»

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι η πρώτη φάση των έργων για την κατασκευή του γηπέδου της Αγιάς Σοφιάς δύο εβδομάδες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα!

Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν πυρετωδώς για την ανέγερση του γηπέδου της Αγιάς Σοφιάς. Όπως έκανε γνωστό η Ένωση, την Τρίτη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΑΕΚ, η πρώτη φάση των έργων ολοκληρώθηκε 15 ημέρες πριν από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και ξεκινάει η δεύτερη φάση, η οποία θα διαρκέσει 12 με 13 μήνες. Να πούμε εδώ το κενό από τώρα μέχρι την έναρξη της δεύτερης φάσης εργασιών απαιτείται για να… πιάσουν οι πάσσαλοι και να δέσουν τα έργα αντιστήριξης, ενώ είναι χαρακτηριστική η τρέλα των Ενωσιτών οι οποίοι από το πρωί τηλεφωνούσαν στην ΠΑΕ για να ρωτήσουν γιατί σταμάτησα τα έργα.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 η πρώτη φάση του έργου (εκσκαφές και έργα αντιστήριξης) για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα!

Σε αυτό συνέβαλλαν αποφασιστικά, εκτός των άλλων, και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην περιοχή κατά τους μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!