Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!
[Gazzetta]: ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

[Gazzetta]: ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Για θράσος άνευ ορίων της ομάδας (σ.σ.: τον ΠΑΟΚ) που έχει δυσφημίσει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο κάνει λόγο μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση – απάντησή της η Α.Ε.Κ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε απάντηση με ανακοίνωση στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για ομάδα που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια! Το ακούσαμε και αυτό! Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας! Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας! Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!