Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΚ: Αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι για την υπογειοποίηση!
[Gazzetta]: ΑΕΚ: Αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι για την υπογειοποίηση!

[Gazzetta]: ΑΕΚ: Αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι για την υπογειοποίηση!

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι από το πρωί της Τετάρτης έχουν αποσφραγιστεί οι φάκελοι στην Περιφέρεια Αττικής και έχει αρχίσει η εξέταση των προσφορών των εταιριών που επιθυμούν να αναλάβουν την υπογειοποίηση στην Αγιά Σοφιά.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νεα Φιλαδέλφεια δίπλα από την Αγιά Σοφιά με την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής να έχει εγκρίνει τους όρους του διαγωνισμού για ένα έργο το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι από το πρωί της Τετάρτης (20/3) στην Περιφέρεια Αττικής έχουν αποσφραγιστεί οι φάκελοι των προτάσεων και επί της ουσίας άρχισε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρίες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης. Οι προσφορές που έχουν κατατεθεί είναι σημαντικές και από πολύ μεγάλες κατασκευαστικές – εργολαβικές εταιρίες, τα ονόματα των οποίων υπογράφουν και δίνουν απόλυτη εμπιστοσύνη για την ολοκλήρωση του έργου στο χρονικό διάστημα που απαιτείται.

Τη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε σε εξέταση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί ενόψει της τελικής απόφασης για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει το έργο. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε ονόματα εταιριών που έχουν καταθέσει προτάσεις για ανάληψη του έργου, ούτε σε εκτιμήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!