Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τα 3εκ. ευρώ φθάνουν τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
[Gazzetta]: Τα 3εκ. ευρώ φθάνουν τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

[Gazzetta]: Τα 3εκ. ευρώ φθάνουν τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Έγκριση ισολογισμού, επιβεβαίωση χρεών ύψους 3εκ. ευρώ και πρόθεση αξιοποίησης του νομοθετικού πλαισίου για την πληρωμή των οφειλών προς το Δημόσιο σε 120 δόσεις περιλάμβανε η σημερινή (31/7) γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη διαδικασία βρέθηκε το 75.5% των μετόχων της εταιρίας, ενώ έδωσαν το «παρών» και δύο εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων. Η έγκριση του ισολογισμού με την ταυτόχρονη απαλλαγή των μελών ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία, για να ακολουθήσει συζήτηση με τους οπαδούς αλλά και σκιαγράφηση της οικονομικής κατάστασης της ΚΑΕ. Επιβεβαιώθηκε ότι το ύψος των χρεών ανέρχεται στα 3εκ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται οι (περίπου) αντίστοιχες οικονομικές διευκολύνσεις από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, στάθηκε στην ανάγκη εύρεσης ιδιοκτήτη. Παρόντες ήταν επίσης ο κάτοχος του 51%, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, καθώς επίσης και οι Δημοκράτης Παπαδόπουος, Χρήστος Καραμπέρης, Άρης Καρακούσης, Πόλυς Κατσιώρας, Μιλτιάδης Κανώτας.

Στο Δημόσιο οφείλεται ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και επί τούτου, εκφράστηκε η πρόθεση αξιοποίησης του νομοθετικού πλαισίου των «120 δόσεων». Συνολικά, σκιαγραφήθηκε η (εξαιρετικά δύσκολη) οικονομική κατάσταση της εταιρίας, έγινε σαφές ότι η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη είναι απαραίτητη και ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να πραγματοποιηθεί επαφή μαζί του για να προσδιοριστεί το ύψος της χρηματοδότησής του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!