Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: 25 προτεινόμενες ισοπαλί€‎$
[Gazzetta]: 25 προτεινόμενες ισοπαλί€‎$

[Gazzetta]: 25 προτεινόμενες ισοπαλί€‎$

Μετά από κοντά 2 μήνες ο Book-nomikarios μας “δανείζει” 25 ισοπαλίες του bwm που διαπρέπει φέτος ως προς το κέρδος της συγκεκριμένης στήλης με +10% yield ! Στην τελευταία παρτίδα του στο Gazzetta είχε το εντυπωσιακό 10/20

Δεν υπάρχει κανένα άλλο site αυτή τη στιγμή με > + 10% yield σε 800+ προτεινόμενες ισοπαλίες για το έτος 2019 !

Αναφερόμαστε και στα ξένα συνδρομητικά sites.

Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας ;

Κάποτε είχαμε χρησιμοποιήσει μέσω συνεργασίας ένα πρόγραμμα νευρωνικών δικτύων.

Κάθε πρόγραμμα έχει τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του. Έχει και τα λάθακια του και μες απ’ αυτά μαθαίνουμε και κοιτάμε να τα διορθώνουμε.

Έτσι, λοιπόν, το πρόγραμμα μάς κάνει μια αρχική διαλογή βάσει των δεδομένων που υπάρχουν (αποδόσεις, διακύμανση αποδόσεων το πρώτο 24ωρο, εντός/εκτός έδρας στοιχεία, τρέχουσα βαθμολογική θέση, συνηθισμένη βαθμολογική θέση, μπάτζετ ομάδων, καιρικές συνθήκες, επόμενη/προηγούμενη αγωνιστική δραστηριότητα) και μας δίνει στο πιάτο την πρώτη διαλογή.

Μετέπειτα, μπαίνει η δική μας “ανθρώπινη παρέμβαση” (βάσει απουσιών, σχέσεων ομάδων κ.α.) για να γίνει αυτό που λαϊκά λέμε το “ξεσκαρτάρισμα” ώστε να βγουν οι τελικές προτάσεις.

Το συγκεκριμενο πρόγραμμα με όλες τις επιλογές ενοικιάζεται στην αγορά (αν το googleάρετε θα το βρείτε) σε υψηλές τιμές (για όσους ενδιαφέρονται), αλλά επειδή ήμασταν εκ των πρώτων που το τιμήσαμε, έχουμε ειδική μεταχείρηση (όπως κάνουμε και εμείς στα παλαιότερα μέλη).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!