Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Οι 10 φιναλίστ για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς»! 
[Gazzetta]: Οι 10 φιναλίστ για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς»! 

[Gazzetta]: Οι 10 φιναλίστ για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς»! 

Η τελική δεκάδα, από την οποία θα προκύψει το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», μόλις ψηφίστηκε από τον θεσμό και μιλάμε για τα μοντέλα που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο, τις ανάγκες που έχουν οι περισσότεροι αγοραστές στη χώρα μας!

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία των διαδικασιών, για να μάθουμε ποιο μοντέλο θα ανακηρυχθεί «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2020. Συνολικά, από τα 29 νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας τους τελευταίους δώδεκα μήνες, επιλέχθηκε η τελική δεκάδα, μέσα από την οποία θα προκύψει και ο τελικός νικητής, που θα ανακοινωθεί στις 10 του Δεκέμβρη.

Ο θεσμός του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς» αποτελείται από 24 δημοσιογράφους του ελληνικού Ειδικού Τύπου, ανάμεσα στους οποίους και ο υπεύθυνος αυτοκινήτου του gazzetta και του ομίλου Liquid Media, Πέτρος Πιτσίνης, ενώ από τον επόμενο χρόνο, ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου και μηχανοκίνητων σπορ του gazzetta, Γιώργος Βαρίνος, θα ενταχθεί επίσης στην ομάδα των εκλεκτόρων.

Το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» ψηφίζεται κάθε χρόνο και ο σκοπός του είναι να επιλέξει ένα μοντέλο, που παρουσιάστηκε μέσα στην προηγούμενη χρονιά και προάγει περισσότερο την ιδέα της αυτοκίνησης όπως αυτή είναι αντιληπτή στη χώρα μας.

Τα τελευταία χρόνια η ψηφοφορία των εκλεκτόρων είναι φανερή, φαίνεται δηλαδή με ποιο τρόπο έχουν μοιράσει τους βαθμούς που έχουν στη διάθεσή τους και ο κάθε δημοσιογράφος υπογράφει το ψηφοδέλτιό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!