Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Σ. Ζαχαράκη: «Να γίνουν παρεμβάσεις για να βγάζει ο πολίτης το μήνα πιο εύκολα»
[Euronews]: Σ. Ζαχαράκη: «Να γίνουν παρεμβάσεις για να βγάζει ο πολίτης το μήνα πιο εύκολα»

[Euronews]: Σ. Ζαχαράκη: «Να γίνουν παρεμβάσεις για να βγάζει ο πολίτης το μήνα πιο εύκολα»

_Από τις αίθουσες διδασκαλίας στα μπρίφινγκ των δημοσιογράφων. Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη αγάπησε την πολιτική από νωρίς, στα φοιτητικά έδρανα της Φιλοσοφικής ως ενεργό μέλος της ΔΑΠ. Αφιερώθηκε για αρκετά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγήτρια Αγγλικών. Μετά από τρία χρόνια ως αναπληρώτρια, έγινε εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό μέρος της επικοινωνίας με τους δημοσιογράφους. Η κ. Ζαχαράκη μίλησε για τα νέα της καθήκοντα, για τις ευρωεκλογές και για την Συμφωνία των Πρεσπών στο euronews, λίγες ώρες αφού έκανε την πρώτη της ενημέρωση σε δημοσιογράφους. _

«O νέος μου ρόλος δεν ήταν άγνωστος γιατί τόσο καιρό ως αναπληρώτρια Τύπου είχα παρατηρήσει και τους εκπροσώπους, τον Γιώργο Κουμουτσάκο, τον Βασίλη Κικίλια, τη Μαρία Σπυράκη και συγχρόνως είχα εμπλακεί στη διαδικασία της εκπροσώπησης υποβοηθώντας και ήξερα την καθημερινότητα. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι τώρα που το ζω τις πρώτες μέρες κανείς δεν μπορεί να είναι πλήρως προετοιμασμένος γι’ αυτό, όταν μου λένε καμιά φορά σιδεροκέφαλη, εγώ λέω κυανόκρανη», τονίζει η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

euronews

«Αυτό που λέμε πάρα πολλά χρόνια όσοι έχουμε παρακολουθήσει τα ευρωπαϊκά είτε από κοντά στις Βρυξέλλες, είτε βιώνοντας τα αποτελέσματα των πολιτικών εδώ στην Αθήνα, στην γειτονιά μας, στο Γκύζη, εκεί που μένω, εκεί που πήγα σχολείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!