Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Πρώτη επίσημη επίσκεψη της Επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου στην Κύπρο
[Euronews]: Πρώτη επίσημη επίσκεψη της Επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου στην Κύπρο

[Euronews]: Πρώτη επίσημη επίσκεψη της Επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου στην Κύπρο

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη συναντήθηκε η Ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου,στην πρώτη της επίσημη επίσκεψη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ μετά την Κύπρο αναμένεται ότι θα επισκεφτεί και άλλες χώρες της ΕΕ.

«Έχω ξεκινήσει τις επισκέψεις μου στις διάφορες χώρες της ΕΕ. Βέβαια η πρώτη μου επίσημη επίσκεψη ξεκινά από τη χώρα μου, την Κύπρο. Με αυτή την ευκαιρία είχα και μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε η κ.Κυριακίδου μετά το πέρας της συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο συζήτησαν γενικά για θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο της Υγείας και της υγιεινής τροφίμων.

Η Ευρωπαία Επίτροπος ανέφερε ότι θα έχει συναντήσεις και την Παρασκευή με τους Υπουργούς Γεωργίας και Υγείας, ενώ αργότερα σήμερα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής για μια γενική συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Νωρίτερα την Πέμπτη, η κ. Κυριακίδου συναντήθηκε και με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη ενώ κατά την παραμονή της στην Κύπρο θα συμμετάσχει σε Διάλογο με τους Πολίτες στην Λευκωσία με θέμα «Η Ευρώπη κοντά στους πολίτες:Υγεία και Ασφάλεια Τροφίμων».

Σε ερώτηση αν συζήτησαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη το ζήτημα του ΓεΣΥ και των ενδεχόμενων αλλαγών στο σύστημα, η κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!