Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Euronews]: Η πρωτεύουσα της Λευκορωσίας έτοιμη να λάμψει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες
[Euronews]: Η πρωτεύουσα της Λευκορωσίας έτοιμη να λάμψει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

[Euronews]: Η πρωτεύουσα της Λευκορωσίας έτοιμη να λάμψει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Το Μινσκ, η πρωτεύουσα της Λευκορωσίας προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών Αγώνων 2019 . Ένα αθλητικό γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, θα συγκεντρώσει 4.000 μέλη της ευρωπαϊκής αθλητικής ελίτ και θα βάλει το Μινσκ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η εκπομπή Metropolitans και ο δημοσιογράφος του Euronews Ντέιμον Έμπλινγκ ταξίδεψε στη Λευκορωσία για να πιάσει τον παλμό των προετοιμασιών.

Το εμβληματικό στάδιο Dinamo, το οποίο εγκαινιάστηκε την δεκαετία του 1930, θα αποτελέσει την κεντρική σκηνή των αγώνων. Ενόψει της διοργάνωσης του έγινε ολικό λίφτινγκ ώστε να φιλοξενήσει τα αθλητικά γεγονότα αλλά και τις τελετές έναρξης και λήξης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το στάδιο Dinamo πρόκειται να φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση.

Το καλοκαίρι του 1980, διεξήχθησαν στο στάδιο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας.

Ο Τζορτζ Κατούλιν, διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού διοργάνωσης των Αγώνων, περιγράφει τη διοργάνωση: «Μέχρι τώρα έχουμε μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για τις τελετές έναρξης και λήξης καθώς και για τα αγωνίσματα. Αναμένουμε να έρθουν 4.000 από τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ευρώπη. Και βέβαια, πάνω από 8.000 εθελοντές θα συμβάλλουν στη διοργάνωση των αγώνων ενώ θα έρθουν και πολλοί τουρίστες».

Όλη αυτή η περιοχή ζωντανεύει πολύ το καλοκαίρι. Γεμίζει νέους ανθρώπους. Διοργανώνονται καλά μουσικά φεστιβάλ τζαζ και κλασικής μουσικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!