Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Προεκλογική εκστρατεία εν μέσω αποδοκιμασιών για Τζιτζικώστα – Γιαννούλη
[Euronews]: Προεκλογική εκστρατεία εν μέσω αποδοκιμασιών για Τζιτζικώστα – Γιαννούλη

[Euronews]: Προεκλογική εκστρατεία εν μέσω αποδοκιμασιών για Τζιτζικώστα – Γιαννούλη

Από μεγάλη ένταση χαρακτηρίζεται η προεκλογική περίοδος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την Συμφωνία των Πρεσπών να βρίσκεται στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών των πολιτών κατά των πολιτικών στελεχών.

Το euronews βρέθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη στα Γιαννιτσά και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Καβαλάρι και κατέγραψε τις αντιδράσεις των κατοίκων.

Στα Γιαννιτσά, όπου βρέθηκε σε περιοδεία του, ο Χρήστος Γιαννούλης ήρθε αντιμέτωπος με σφοδρές αντιδράσεις κατά τις Συμφωνίας, πολλοί, όμως, ήταν και εκείνοι που του εξέφρασαν την στήριξή τους.

Μερίδα πολιτών αποδοκίμασε τον υποψήφιο περιφερειάρχη, ενώ περνούσε από τον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, αποκαλώντας τον “προδότη” και χαρακτηριζόντας τον ανεπιθύμητο στην πόλη. Πολίτης που βρισκόταν σε παρακείμενο εστιατόριο ρώτησε τον κ. Γιαννούλη αν «ήρθε στην Νότια Μακεδονία», ενώ άλλος την στιγμή που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να του μιλήσει, του είπε ότι δεν θέλει να τον ακούσει και τον κάλεσε “να πάει στα Σκόπια”.

«Είστε προδότης και προτιμότερο είναι να μην ξαναπατήσετε εδώ» είπε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη κάτοικος της πόλης, ο οποίος τον κάλεσε επίσης να “σκέφτεται καλύτερα αυτά που λέει”, αναφερόμενες σε παλαιότερες τηλεοπτικές δηλώσεις του. “Να θυμάστε πως η Μακεδονία είναι ελληνική”, υπογράμμισε ο ίδιος πολίτης στον Χρήστο Γιαννούλη, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη να απαντά: “το θυμόμαστε”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!