Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 13 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ποιες είναι προκλήσεις για την επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας
[Euronews]: Ποιες είναι προκλήσεις για την επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

[Euronews]: Ποιες είναι προκλήσεις για την επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η επόμενη κυβέρνηση του Βερολίνου θα έχει πολλή δουλειά να κάνει σε μια σειρά από τομείς με στόχο να δημιουργηθεί φιλικό εργασιακό περιβάλλον για ανθρώπους με οικογένεια, για να δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές ένταξης για τους πρόσφυγες και για να επιτευχθεί μείωση των φτωχών στη Γερμανία.

Η εκπομπή Global Conversation, μίλησε με τρεις ανθρώπους που γνωρίζουν τα μεγάλα διακυβεύματα για την επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας:

Η συγγραφέας και επικεφαλής του Διαπολιτισμικού Τομέα του Διεθνούς Κέντρου Υποδοχής στη Χαϊδελβέργη Γιαγκόντα Μάρινιτς μίλησε για τη σημασία να μην χαθούν τα θετικά της πρωτοβουλίας Μέρκελ για την πρόσκληση 1 εκατομμυρίου προσφύγων το καλοκαίρι του 2015. Τόνισε πως οι Γερμανοί πρέπει να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους και θα θυμούνται πως η χώρα υπήρξε διαχρονικά χώρα υποδοχής μεταναστών.

Ο κορυφαίος Γερμανός οικονομολόγος Κλέμενς Φουστ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών IFO στο Μόναχο μίλησε για το μεγάλο στοίχημα της Γερμανίας που δεν είναι άλλο από την καταπολέμηση των ανισοτήτων και της φτώχειας.Εξήγησε πως στόχος είναι «να ενισχυθεί η παραγωγικότητα, για να υπάρξουν νέες δουλειές. Ο δρόμος για υψηλότερους μισθούς είναι τα περισσότερα προσόντα και η καλύτερη ποιότητα εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!