Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Euronews]: Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται έναν αυτιστικό λογιστή ιδιοφυΐα
[Euronews]: Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται έναν αυτιστικό λογιστή ιδιοφυΐα

[Euronews]: Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται έναν αυτιστικό λογιστή ιδιοφυΐα

Ο Κρίστιαν Γουλφ πάσχει από αυτισμό. Είναι όμως ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων.

Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ, αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Ο λογιστής δεν είναι άλλος από τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί σ’ αυτή την ταινία του Γκάβιν Ο’ Κόνορ. Ο σκηνοθέτης πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα διαχειριζόταν το πρόβλημα αυτισμού, που έχει ο χαρακτήρας του:

«Όταν τελειώσαμε την ταινία και την προβάλαμε σε κάποια μέλη της κοινότητας και σε μερικές οργανώσεις, όπως “Ο Αυτισμός μιλά” και μερικές ακόμη, θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη τους, πριν ολοκληρώσουμε την παραγωγή της. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε ακριβείς στις περιγραφές μας και λέγαμε τα πράγματα σωστά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!