Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Μια νεκρή στη Μάνδρα Αττικής από τις πλημμύρες – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Ν. Πέραμο και Μάνδρα
[Euronews]: Μια νεκρή στη Μάνδρα Αττικής από τις πλημμύρες – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Ν. Πέραμο και Μάνδρα

[Euronews]: Μια νεκρή στη Μάνδρα Αττικής από τις πλημμύρες – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Ν. Πέραμο και Μάνδρα

Φωτό Αρχείου

Πρωτοφανείς είναι οι καταστροφές σε Νέα Πέραμο, Μάνδρα και Μαγούλα λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης από τα ξημερώματα.

Συνολικά η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 200 κλήσεις για βοήθεια στις τρεις αυτές περιοχές.

Η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου έχει μετατραπεί σε ποτάμι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους και αρκετοί πολίτες στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, στο 39ο χιλιόμετρο, στην περιοχή της Νέας Περάμου.

Πρόβληματα παρουσιάζονται και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο καθώς η κυκλοφορία διαξάγεται στο 32ο χιλιόμετρο μόνο από τη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ από το 33ο χλμ μέχρι το 34ο χλμ διαξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Επίσης, την διακοπή κυκλοφορίας και στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας- Θήβας έχει προκαλέσει η καταρρακτώδης βροχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα και στα δύο ρεύματα.

Από την Πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι έχουν παγιδευτεί αρκετά αυτοκίνητα στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!