Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο
[Euronews]: Κύπρος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο

[Euronews]: Κύπρος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο

Ένας 62χρονος άνδρας έχασε την ζωή του και δύο άτομα τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου.

Σε δηλώσεις του από τον τόπο της πυρκαγιάς, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος είπε ότι γύρω στις 08:50 σήμερα λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου.

Όπως είπε, η ανταπόκριση των υπηρεσιών ήταν άμεση.

«Διαπιστώθηκε ότι ένα εργοστάσιο, το οποίο κατασκευάζει ηλεκτρογεννήτριες και ηλεκτρικά πάνελ, φλεγόταν. Η φωτιά ήταν σε μεγάλη έκταση. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για την κατάσβεση της. Πετύχαμε σύντομα την κατάσβεση της. Αλλά δυστυχώς εντοπίστηκε ένα άτομο νεκρό εντός του εργοστασίου. Επίσης, υπάρχουν δύο τραυματίες. Τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν την ώρα που ήταν η πυρκαγιά μέσα στο εργοστάσιο ήταν γύρω στα 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιοκτήτη», πρόσθεσε.

Ο κ. Σιάηλος είπε, επίσης, ότι εκ πρώτης όψεως, από τις εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και το πιθανότερο είναι να προκλήθηκε από ατύχημα .

Σημείωσε ότι το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή «και βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους απανθράκωσης».

«Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι το θύμα ασχολείτο με οξυγονοκόλληση και το πιθανότερο υπήρχαν εύφλεκτα υλικά κοντά του», συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!