Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κυπριακό: Το Εθνικό Συμβούλιο ενημερώνει ο Ν.Αναστασιάδης
[Euronews]: Κυπριακό: Το Εθνικό Συμβούλιο ενημερώνει ο Ν.Αναστασιάδης

[Euronews]: Κυπριακό: Το Εθνικό Συμβούλιο ενημερώνει ο Ν.Αναστασιάδης

Συνέρχεται αυτη την ώρα το Εθνικό Συμβούλιο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Ανασταδιάση.

Κατά τη σημερινή συνεδρία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να προβεί σε ενημέρωση για τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Επίσης, σύμφωνα με αρμόδια πηγή του ΚΥΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το Κυπριακό από την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, και ειδικότερα για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια πηγή ανέφερε σε σχέση με το θέμα της έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ, πως αναμένεται να συζητηθεί αλλά όχι εκτεταμένα αφού αυτή δεν αποτελεί ακόμη επίσημο έγγραφο. Κατά τη συνεδρία αναμένεται να υπάρξουν και τοποθετήσεις από πλευράς κομμάτων και να γίνει ανταλλαγή απόψεων.

Εκδήλωση στο Προεδρικό για την Ημέρα Ανεξαρτησίας

Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε αυτά που απαιτούνται προκειμένου να ζήσετε καλύτερες μέρες, και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απευθυνόμενος σε παιδιά και νέους που συμμετείχαν σε εκδήλωση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!