Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ηράκλειο: Επίσκεψη Σχοιναράκη στο ΠΑΓΝΗ
[Euronews]: Ηράκλειο: Επίσκεψη Σχοιναράκη στο ΠΑΓΝΗ

[Euronews]: Ηράκλειο: Επίσκεψη Σχοιναράκη στο ΠΑΓΝΗ

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συνοδευόμενη από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΠΑΓΝΗ – Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» κ. Ιωάννη Τασόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Φανουργιάκη, και συνομίλησε με εργαζομένους του νοσοκομείου.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη ανέλυσε το προγραμματικό περιεχόμενο του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» για την κοινωνική πολιτική και σημείωσε πως πρέπει να στηρίξουμε ενέργειες όπως η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου που η ίδια, ως Νομάρχης Ηρακλείου, είχε ιδρύσει και έχει μετατραπεί σε μονάδα ζωής για όλες τις γυναίκες αυτού του τόπου.

Μας χαροποιεί πως η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου και η Μονάδα Οδοντιατρικής Περίθαλψης έγιναν θεσμοί αυτού του τόπου και μας λυπεί, ταυτόχρονα, που κάποιοι τις εκμεταλλεύονται για προεκλογικούς λόγους. Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό για όλους και όχι προεκλογικό κέρδος για λίγους.

Τα Δημοτικά Ιατρεία δεν πρέπει να βασίζονται στον εθελοντισμό και στην ατέρμονη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ελάχιστοι εργαζόμενοί τους. Απαιτείται στρατηγική, βούληση και ικανότητα που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Τόσα Δημοτικά Συμβούλια έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων και το μόνο αποτέλεσμα ήταν οι δημοσιεύσεις ανακοινώσεων ότι «δεχόμαστε πόλεμο». Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου υπολειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια, με ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!