Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Υπόθεση Siemens: Αθώωση Τσουκάτου προτείνει ο εισαγγελέας
[Euronews]: Υπόθεση Siemens: Αθώωση Τσουκάτου προτείνει ο εισαγγελέας

[Euronews]: Υπόθεση Siemens: Αθώωση Τσουκάτου προτείνει ο εισαγγελέας

Η εισαγγελέας Ελένη Σκεπαρνιά, η οποία συνέχισε την Τετάρτη για δεύτερη μέρα την αγόρευσή της στην δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens, πρότεινε την απαλλαγή του Θεόδωρου Τσουκάτου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Ο Θεόδωρος Τσουκάτος είχε εμπλακεί στην υπόθεση για ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα, τα οποία έλαβε από τον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens στη χώρα μας Μιχάλη Χριστοφοράκο και από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι δεν τα κράτησε αλλά τα έδωσε στο κομματικό ταμείο.

Ενδιαφέρον προκαλεί η παραδοχή της εισαγγελέως, ότι τα χρήματα δεν δόθηκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ αλλά σε υπαλλήλους του ΟΤΕ που όμως δεν εντοπίστηκαν από τις πολύχρονες έρευνες.

Η απαλλαγή Τσουκάτου και η εισαγγελική παραδοχή ότι τα χρήματα δεν τα κράτησε ο ίδιος ούτε δόθηκαν στο ΠΑΣΟΚ αποτελεί ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Ο δικηγόρος του Θεόδωρου Τσουκάτου, Διονύσιος Γκούσκος δήλωσε «Η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περι αθώωσης του Θ. Τσουκάτου, ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής».

Πηγή: Καθημερινή

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!