Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ικανοποίηση της Ιρλανδίας από τις εξελίξεις για το Brexit
[Euronews]: Ικανοποίηση της Ιρλανδίας από τις εξελίξεις για το Brexit

[Euronews]: Ικανοποίηση της Ιρλανδίας από τις εξελίξεις για το Brexit

Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας μετά τις εξελίξεις στη Βουλή των Κοινοτήτων που στην ουσία απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία.

Τα σύνορα της Ιρλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία ήταν και παραμένουν αγκάθι στις διαπραγματεύσεις του Λονδίνου με τις Βρυξέλλες.

«Είναι προφανές σε όλους ότι είναι μια κατάσταση που αλλάζει γρήγορα και εξελίσσεται γρήγορα, αλλά σήμερα τα πράγματα φαίνονται λίγο καλύτερα από ότι χθες. Θεωρώ ότι αν κάποιοι από αυτούς που προωθούσαν το Brexit στην πορεία ήταν πιο έντιμοι και ειλικρινείς προς τους ψηφοφόρους τους, με τους εαυτούς τους, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντακαρ.

Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις δηλώνουν και οι κάτοικοι του Δουβλίνου.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια κυβέρνηση μπορεί να είναι τόσο κακή στο να διοικεί. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια δεν έκαναν τίποτα και εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα τι κάνουν. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τρομακτικό» δήλωσε ένας κάτοικος του Δουβλίνου.

«Μπορούμε να καθορίσουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε. Το Βρετανικό Κοινοβούλιο δεν ξέρει τι θέλει. Φαίνεται να ξέρουν τι δεν θέλουν, αλλά όχι τι θέλουν» τόνισε κάτοικος της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!