Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Φρίκη από το φορτίο του θανάτου
[Euronews]: Φρίκη από το φορτίο του θανάτου

[Euronews]: Φρίκη από το φορτίο του θανάτου

Σε δύο επίπεδα κινούνται οι βρετανικές αρχές μετά τον μακάβριο εντοπισμό των σορών 39 ανθρώπων σε φορτηγό ψυγείο στο Έσεξ.

Αφενός ξεκινά η δύσκολη διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων αφετέρου οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν στο φορτηγό και τα οργανωμένα κυκλώματα που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια.

Ο 25χρονος Βορειοϊρλανδός οδηγός εξακολουθεί να κρατείται και να ανακρίνεται.

«Είναι σίγουρο ότι το σύνολο της βουλής εκφράζει τα συλλυπητήριά του σε αυτές τις θλιβερές στιγμές. Αν και οι εθνικότητες των θυμάτων αυτήν την στιγμή δεν είναι γνωστές, ζήτησα από τους αξιωματούχους των υπηρεσιών μας να συνεργαστούν στενά ώστε να παράσχουν κάθε συνδρομή σε αυτές τις φρικιαστικές συνθήκες», επεσήμανε η Πρίτι Πάτελ, Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας.

Το κουβάρι της υπόθεσης αφορά πολλές χώρες καθώς το φορτηγό ανήκει σε βορειοϊρλανδική εταιρία με έδρα την Βουλγαρία ενώ το ψυγείο είχε καταφθάσει από το Βέλγιο.

Οι βελγικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι το ψυγείο βρισκόταν στο Βέλγιο, αλλά ερευνούν το χρονικό διάστημα που παρέμεινε εκεί με την εισαγγελία να δηλώνει «μπορεί κάποιες ώρες ίσως και μέρες».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!