Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euronews]: Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας 2017: Η ψηφοφορία άρχισε
[Euronews]: Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας 2017: Η ψηφοφορία άρχισε

[Euronews]: Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας 2017: Η ψηφοφορία άρχισε

Για να θέσει στο προσκήνιο μερικές από τις λαμπρότερες νέες ιδέες στην Ευρωπαϊκή τεχνολογία, και τους άνθρωπους οι οποίοι τις εμπνεύστηκαν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να συνέχισει τον θεσμό που άρχισε πριν από τρία χρόνια και να απονείμει το Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας με την ονομασία Ιnnovation Radar Prize.

Το βραβείο αναγνωρίζει την πιο ελπιδοφόρα επιχειρηματική ανάπτυξη σε χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ σχέδια στον τομέα των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας.

Για το 2017, 48 είναι οι υποψηφιότητες σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

Οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν στις κατηγορίες αυτές όπου θα αναδειχθούν οι τέσσερις επικρατέστεροι για κάθε κατηγορία που θα περάσουν στον τελικό.

Δέκα τέσσερις εταιρείες έχουν προεπιλεγεί και και μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας παρακάτω.Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα αποτελέσματα της δημόσιας ψηφοφορίας, οι δικαστές θα ανακοινώσoυν το νικητή στο ICT2015 σε τελετή στη Λισαβώνα στις 20-22 Οκτωβρίου 2015..

Πως μπορείτε να ψηφίσετε;

Η ψηφοφορία γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ιnnovation Radar Prize

Φέτος οι νικητές κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου 2017 στην Βουδαπέστη στα πλαίσια του ICT Proposers’ Day.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!