Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Eπιχείρηση της αστυνομίας στις καταλήψεις στο Κουκάκι
[Euronews]: Eπιχείρηση της αστυνομίας στις καταλήψεις στο Κουκάκι

[Euronews]: Eπιχείρηση της αστυνομίας στις καταλήψεις στο Κουκάκι

Σε εξίλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στο οποίο είχε γίνει ανακατάληψη και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα. Πρόκειται, για τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

ΑΠΕ

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ θα ακολουθήσει επιχείρηση και στο δεύτερο κτίριο που, έγινε ανακατάληψη στο Κουκάκι, στην οδό Παναιτωλίου 21.

Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τραυματίστηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης ανακατάληψης της Ματρόζου, το βράδυ του Σαββάτου.

AΠΕ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο από τους 6 αστυνομικούς έχουν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος. Οι τραυματισμοί των αστυνομικών έγιναν κατά την προσπάθεια τους να ανοίξουν την είσοδο της κατάληψης ενώ ταυτόχρονα δέχονταν δεκάδες αντικείμενα από τους καταληψίες πάνω στα κεφάλια τους από τις ταράτσες των κτηρίων. Πετούσαν διάφορα αντικείμενα –πέτρες, ξύλα, έπιπλα και μπογιές.

ΑΠΕ

Άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν τις εισόδους για να μπουν στo εσωτερικό καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχε δοθεί πράσινο φως από τον εισαγγελέα, ενώ η όλη επιχείρηση επιτηρείτο από αέρος με τα δύο drones που διαθέτει η ΕΛΑΣ, ενώ πτήσεις έκανε και το ελικόπτερο της αστυνομίας.

ΑΠΕ
ΑΠΕ

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία οι αντιεξουσιαστές στην οδό Ματρόζου ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου έσπασαν ένα παράθυρο και προχώρησαν στην ανακατάληψη ενώ στην οδό Παναιτωλίου πιθανόν ανέβηκαν με σκάλα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!