Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ξεπέρασε τα 15.000 δολάρια το bitcoin
[Euro2day]: Ξεπέρασε τα 15.000 δολάρια το bitcoin

[Euro2day]: Ξεπέρασε τα 15.000 δολάρια το bitcoin

Ώθηση από νέο τρόπο πληρωμής με bitcoin. Θα αφαιρέσει συναλλαγές από το blockchain, επιτρέποντας στους αγοραστές και πωλητές να κάνουν συναλλαγές ιδιωτικά και αργότερα να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους στο δημόσιο δίκτυο.

Το Bitcoin κατέγραψε άνοδο 14,9% σήμερα, ξεπερνώντας τα 15.000 δολάρια και επεκτείνοντας την άνοδο αυτού του μήνα σε περισσότερο από 50%. Η τιμή του κρυπτονομίσματος έφτασε τα 15.242,99 δολάρια, τιμή-ρεκόρ, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η ASX Ltd., ο κύριος φορέας ανταλλαγής μετοχών και παραγώγων στην Αυστραλία, δήλωσε ότι θα ξεκινήσει τη χρήση blockchain για την επεξεργασία συναλλαγών μετοχών.

Το Bitcoin πήρε επίσης ώθηση από μια επιτυχημένη δοκιμή του Lightning Network, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει έναν νέο τρόπο πληρωμής με το bitcoin. Η τεχνολογία αυτή θα αφαιρέσει κάποιες συναλλαγές από το blockchain, επιτρέποντας στους αγοραστές και πωλητές να πραγματοποιούν συναλλαγές ιδιωτικά και αργότερα να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους στο δημόσιο δίκτυο.

Οι υποστηρικτές της λένε ότι θα διευκολύνει την τρέχουσα συμφόρηση που αντιμετωπίζει το bitcoin. Την Τετάρτη, οι τρεις εταιρείες πίσω από αυτή την τεχνολογία – Lightning Labs, Blockstream Corp. και ACINQ – πραγματοποίησαν επιτυχώς πολλαπλές πληρωμές.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το σύστημα τους έχει χρησιμοποιηθεί στο blockchain του bitcoin, σύμφωνα με την Elizabeth Stark, επικεφαλής του Lightning Labs.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!