Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ξεκινά εβδομάδα εκπτώσεων από τα ελληνικά e-shops
[Euro2day]: Ξεκινά εβδομάδα εκπτώσεων από τα ελληνικά e-shops

[Euro2day]: Ξεκινά εβδομάδα εκπτώσεων από τα ελληνικά e-shops

Από σήμερα ως και την 7η Δεκεμβρίου οι εκπτώσεις σε 100 και πλέον ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα, με πρωτοβουλία του GRECA. Εισηγείται trustmark για τα ελληνικά e-shops.

Ένα νέο εκπτωτικό επταήμερο αυτή τη φορά μόνον στην online αγορά-έρχεται να δελεάσει του Έλληνες καταναλωτές.

Στα πρότυπα της Cyber Monday κατά τη διάρκεια της οποίας διεθνώς σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων φέτος- ο ελληνικός σύνδεσμος των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, GRECA, επαναλαμβάνει την πρωτοβουλία διενέργειας εκπτώσεων μέσω των e-shops από την 1η έως την 7η Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο GRECA και τα μέλη του αφενός επιχειρούν να κερδίσουν μέρος της καταναλωτικής πίττας και αφετέρου να εδραιώσουν την καταναλωτική εμπιστοσύνη προς τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, η οποία υπολείπεται στην Ελλάδα έναντι άλλων αναπτυγμένων αγορών. Και όχι αναίτια, καθώς μερίδα του ηλεκτρονικού επιχειρείν λειτουργεί είτε καιροσκοπικά είτε παρανόμως. Σχολιάζοντας μάλιστα πρόσφατη ανακοίνωση της ΓΓΔΕ, σύμφωνα με την οποία ελληνικά e-shops (κυρίως με τεχνολογικά προϊόντα μεγάλης αξίας) εμπλέκονται σε απάτη υπεξαίρεσης ΦΠΑ, η διοίκηση του GRECA κάνει λόγο για ένα πανευρωπαϊκό φαινόμενο, το οποίο χρειάζεται τη συνεργασία όλων των παραγόντων για την αντιμετώπιση του.

Προκειμένου δε να υποστηρίξει την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων, ο σχετικά νεοσύστατος GRECA, προχωρεί στη θεσμοθέτηση του Σήματος Αξιοπιστίας για το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο, το οποίο χορηγείται σε όσες εταιρίες πληρούν 120 κριτήρια πιστότητας και ποιότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!