Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: XA: Στις 21 Οκτωβρίου η εισαγωγή των ομολόγων της Forthnet
[Euro2day]: XA: Στις 21 Οκτωβρίου η εισαγωγή των ομολόγων της Forthnet

[Euro2day]: XA: Στις 21 Οκτωβρίου η εισαγωγή των ομολόγων της Forthnet

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των ομολόγων της Forthnet είναι η ονομαστική αξία της ομολογίας, ήτοι 0,30, και η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης είναι η Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε:

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών 233.748.933 ονομαστικών ομολογιών της εταιρίας «FORTHNET A.E.» (ISIN: GRC406116ΑF5) ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης εκάστης 0,30, που προέκυψαν από την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, διάρκειας 9 ετών, σταθερού επιτοκίου 1,00% ετησίως. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης είναι η ονομαστική αξία της ομολογίας, ήτοι 0,30, και η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης είναι η Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

· Την παραίτηση της εταιρίας μέλους «ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας «FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ορίζεται η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

· Την παραίτηση της εταιρίας μέλους «ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί του παράγωγου προϊόντος «ΣΜΕ επί του Δείκτη FTSE/ATHEX 25».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!