Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Wood: Εκτός MSCI Greece θα τεθεί η Folli Follie
[Euro2day]: Wood: Εκτός MSCI Greece θα τεθεί η Folli Follie

[Euro2day]: Wood: Εκτός MSCI Greece θα τεθεί η Folli Follie

Την έξοδο της Folli Follie από τον δείκτη MSCI, μετά και τη βουτιά της μετοχής εν μέσω επίθεσης από το QCM, προβλέπει ο οίκος. Πιθανός αντικαταστάτης η Motor Oil, κάτι που θα σημάνει παθητικές εισροές 141 εκατ. δολαρίων στη μετοχή.

Σημαντικές αλλαγές προβλέπει η Wood & Company στην τριμηνιαία αναθεώρηση του δείκτη MSCI, αφού εκτιμά ότι η Folli Follie Group θα αφαιρεθεί και στη θέση της θα προστεθεί η Motor Oil αλλά και ότι η στάθμιση της Jumbo θα αυξηθεί.

Η Wood & Company επισημαίνει ότι η Folli Follie ήταν στα πρόθυρα εξόδου από τον δείκτη MSCI Greece και στην αναθεώρηση του Φεβρουαρίου. Τώρα όμως, συνεχίζουν οι αναλυτές της Wood, λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα που σχετίζονται με την QCM που ισχυρίζονται ότι υπάρχει δόλια συμπεριφορά από την εταιρεία, βλέπουμε ότι ο πάροχος του δείκτη θα μπορούσε να λάβει υπόψη τη σημαντική πτώση της τιμής των μετοχών από τις 2 Μαΐου (περ. 41% από το κλείσιμο της 9ης Μαΐου), με αποτέλεσμα η αποτίμηση της εταιρείας να μειωθεί στα 0,7 δισ. δολάρια (έναντι του 1,5 δισ. δολάρια που είναι το ελάχιστο εύρος μεγέθους για τις αναδυόμενες αγορές από τις 23 Οκτωβρίου 2017). Επομένως, η Wood βλέπει κίνδυνο απομάκρυνσης του τίτλου από τον MSCI Greece.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!