Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΒΡ: Βουτιά 41% στα καθαρά κέρδη το τρίτο τρίμηνο
[Euro2day]: ΒΡ: Βουτιά 41% στα καθαρά κέρδη το τρίτο τρίμηνο

[Euro2day]: ΒΡ: Βουτιά 41% στα καθαρά κέρδη το τρίτο τρίμηνο

Τα αποτελέσματα ήρθαν λίγο αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Bob Dudley, που εργάζεται στην επιχείρηση 40 χρόνια, με τα 10 τελευταία να είναι στη θέση του CEO, δήλωσε ότι σύντομα θα αποχωρήσει από τη θέση.

Η εταιρεία-γίγαντας στον τομέα της Ενέργειας, η BP, κατέγραψε πτώση κατά 41% στα καθαρά κέρδη του τρίτου τριμήνου, επικαλούμενη τις πιο αδύναμες τιμές πετρελαίου και τις επιπτώσεις του καιρού.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η επιχείρηση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είχε καθαρά κέρδη $2,3 δισ. έναντι πρόβλεψης για $2 δισ. σύμφωνα με εκτίμηση της Refinitiv. Την ίδια περίοδο πέρυσι είχε κέρδη 3,8 δισ. δολάρια, ενώ το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς είχε $2,8 δισ.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Bob Dudley, που εργάζεται στην επιχείρηση 40 χρόνια, με τα 10 τελευταία να είναι CEO, δήλωσε ότι σύντομα θα αποχωρήσει από τη θέση .

Η μετοχή της BP είναι 4% χαμηλότερα μέχρι στιγμής φέτος, καθώς οι πιο αδύναμες τιμές Ενέργειας αλλά και η μέτρια ζήτηση παγκοσμίως επιβαρύνουν τον κλάδο του πετρελαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!