Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Visa: «Βουτιά» 75% στα κέρδη τριμήνου
[Euro2day]: Visa: «Βουτιά» 75% στα κέρδη τριμήνου

[Euro2day]: Visa: «Βουτιά» 75% στα κέρδη τριμήνου

Τα κέρδη υποχώρησαν σε 430 εκατ. δολάρια από 1,71 δισ. Εξαιρώντας έκτακτα κόστη ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Άλμα 40% στις δαπάνες στο τρίμηνο. Η εταιρία αναβάθμισε ελαφρώς το guidance για το έτος.

Τα κέρδη της Visa βυθίστηκαν 75% το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, καθώς κατέγραψε κόστη που συνδέονται με την αναδιοργάνωση των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων. Ωστόσο τα έσοδα ενισχύθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο, εν μέσω εύρωστης ανάπτυξης στις πληρωμές και την επεξεργασία συναλλαγών.

Στη διάρκεια του τριμήνου, η Visa κέρδισε 430 εκατ. δολάρια ή 18 cents ανά μετοχή κατηγορίας Α, από 1,71 δισ. δολάρια ή 71 cents ανά μετοχή την ίδια περίοδο του περασμένου χρόνου.

Εξαιρώντας κόστη που συνδέονται με την αναδιοργάνωση, τα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 86 cents, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών του Thomson Reuters για 79 cents.

Τα μη λειτουργικά έσοδα σημείωσαν άνοδο 23% σε 4,48 δισ. δολάρια, έναντι προσδοκιών για 4,3 δισ. δολάρια.

Ο όγκος πληρωμών στο τρίμηνο έκανε άλμα 37% σε 1,7 τρισ. δολάρια. Οι συνολικές επεξεργασμένες συναλλαγές σημείωσαν άνοδο 42% σε 26,3 δισ., μεταδίδει το MarketWatch.

Ο όγκος διασυνοριακών συναλλαγών παραπάνω από διπλασιάστηκε στη διάρκεια του τριμήνου σε σχέση με πέρυσι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!