Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Βασιλείου: Χρηματοδότηση 450 εκατ. για 11 επενδύσεις στον τουρισμό το 2016
[Euro2day]: Βασιλείου: Χρηματοδότηση 450 εκατ. για 11 επενδύσεις στον τουρισμό το 2016

[Euro2day]: Βασιλείου: Χρηματοδότηση 450 εκατ. για 11 επενδύσεις στον τουρισμό το 2016

Φέτος, η Eurobank έχει ήδη εκταμιεύσει 200 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση-εξαγορά 5 επενδυτικών σχεδίων, ενώ προβλέπεται να εκταμιεύσει επιπλέον 250 εκατ. ευρώ εντός του έτους για την χρηματοδότηση επιπλέον έξι επενδύσεων.

Για έλλειψη υγιούς ζήτησης νέων επενδύσεων μέχρι και πέρυσι έκανε λόγο προ ολίγο ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Τραπεζικής Επιχειρήσεων και Επενδυτικής Τραπεζικής του ομίλου Eurobank, στο πλαίσιο των εργασιών του 15ου συνεδρίου του ΣΕΤΕ.

Το στέλεχος της Eurobank ανέφερε πως ο τραπεζικός όμιλος χρησιμοποιεί δύο κριτήρια για τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων στον τουρισμό. Το πρώτο αφορά την ικανότητα διαχείρισης και το δεύτερο τη διαφανή λειτουργία της επιχείρησης.

Αναφερόμενος στο πρακτικά ανύπαρκτο επενδυτικό ενδιαφέρον που καταγραφόταν μέχρι και πέρυσι, σημείωσε πως στη Eurobank είχε κατατεθεί μόλις μία επενδυτική πρόταση για χρηματοδότηση το 2015.

Διαφορετική ωστόσο είναι η εικόνα φέτος καθώς, όπως επεσήμανε, η Eurobank έχει εκταμιεύσει ήδη 200 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση-εξαγορά πέντε επενδυτικών σχεδίων, ενώ προβλέπεται να εκταμιεύσει επιπλέον 250 εκατ. ευρώ εντός του έτους για την χρηματοδότηση επιπλέον έξι επενδυτικών σχεδίων-εξαγορών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!