Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Βάφτηκε κόκκινη η αγορά των κρυπτονομισμάτων
[Euro2day]: Βάφτηκε κόκκινη η αγορά των κρυπτονομισμάτων

[Euro2day]: Βάφτηκε κόκκινη η αγορά των κρυπτονομισμάτων

Σε καθοδικό κανάλι βρίσκονται σήμερα τα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Οι κινήσεις στην αγορά του blockchain από Facebook και Microsoft και το νέο smartphones της HTC.

Η απόπειρα του Δημοκρατικού γερουσιαστή Brad Sherman, να βρει συναδέλφους του προκειμένου να συντάξουν ένα νομοσχέδιο όπου θα απαγορεύει την κατοχή κρυπτονομισμάτων από πολίτες των ΗΠΑ , όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρήκε ανταπόκριση.

Ο κυβερνητικός οργανισμός που έχει πραγματικά την δύναμη να κάνει αλλαγές στους κανόνες λειτουργίας, είναι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Ένα από τα πέντε μέλη της που αποφασίζουν, η Hester Peirce, δήλωσε πως ανησυχεί ότι τα crypto εμποδίζονται από τις σημερινές ρυθμίσεις. Θεωρεί πως έχει αργήσει η SEC να δώσει σαφείς κατευθύνσεις εμποδίζοντας την πρόοδο του κλάδου, αφήνοντας πίσω τις ΗΠΑ στις χρηματοοικονομικές εξελίξεις.

Η νομοθεσία των μετοχών η οποία έχει φτιαχτεί πριν 50 χρόνια δεν επαρκεί για να εφαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων tokens. Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η Peirce: «δεν πρέπει να κατευθύνουμε την καινοτομία, αλλά να αναγνωρίσουμε ότι δεν μπορούμε να την σταματήσουμε. Να αγκαλιάσουμε την δυναμική και την δυνατότητα για θετική αλλαγή. Η καθυστέρηση το μόνο που προκαλεί είναι να σπρώξει τους εμπλεκόμενους σε άλλες χώρες».

Άλλες ειδήσεις

* Ένα πρόσφατο στοιχείο που θα συντελέσει προς την κατεύθυνση της ευρύτερης υιοθέτησης των crypto, έχει να κάνει με το Facebook.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!