Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: UBS: Γιατί έχουμε sell τα μακροπρόθεσμα ελληνικά ομόλογα
[Euro2day]: UBS: Γιατί έχουμε sell τα μακροπρόθεσμα ελληνικά ομόλογα

[Euro2day]: UBS: Γιατί έχουμε sell τα μακροπρόθεσμα ελληνικά ομόλογα

Για την κατάσταση στην Ελλάδα μιλά στο Euro2day.gr ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου επενδύσεων της UBS Wealth Management Θέμης Θεμιστοκλέους. Εξηγεί την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της χώρας, καθώς και τις sell συστάσεις των ελληνικών ομολόγων.

Ο Θέμης Θεμιστοκλέους, επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου επενδύσεων της UBS Wealth Management μιλά στο Euro2day.gr για την κατάσταση στην Ελλάδα, γιατί είναι μάλλον αισιόδοξος για τις προοπτικές της χώρας αλλά και για τις sellσυστάσεις των ελληνικών ομολόγων. Παράλληλα, αναλύει περίπλοκα ζητήματα και τις συνθήκες που δημιουργεί ο εμπορικός πόλεμος των ΗΠΑ με την Κίνα, πως μπορεί να εξελιχθεί ο εμπορική διαμάχη σε σχέση με την Ευρώπη αλλά και γιατί η εμπορική συμφωνία μπορεί να είναι λύση… χωρίς αντίκρισμα. Τέλος, μιλάει για την πολιτική της Fed, τον πληθωρισμό, τις αγορές αλλά και την πιθανότητα ύφεσης.

Kύριε Θεμιστοκλέους, η πρώτη ερώτηση είναι για την Κίνα και τις ΗΠΑ σχετικά με το ζήτημα της εμπορικής συμφωνίας. Τι πρέπει να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον;

Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, μιας και το ζήτημα εκτός από ενδιαφέρον και περίπλοκο, είναι και ένα case study. Καταρχήν, η άποψη μας είναι ότι πιθανότατα θα υπάρξει μια εμπορική συμφωνία, δεν νομίζουμε όμως ότι αυτή θα σημάνει και το τέλος αυτής της διαφοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!