Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ο Τζεφ Μπέζος κατηγορεί το National Enquirer για εκβιασμό
[Euro2day]: Ο Τζεφ Μπέζος κατηγορεί το National Enquirer για εκβιασμό

[Euro2day]: Ο Τζεφ Μπέζος κατηγορεί το National Enquirer για εκβιασμό

Oπως υποστηρίζει ο CEΟ της Amazon, απειλούν να δημοσιεύσουν «προσωπικές φωτογραφίες» που φέρεται να έστειλε στη σύντροφό του, εκτός και αν δηλώσει δημοσίως ότι το περιοδικό δεν έχει πολιτικά κίνητρα εναντίον του.

Κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού κατά της ιδιοκτησίας του NationalEnquirer απευθύνει ο CEO της Amazon.com, ΤζεφΜπέζος, σύμφωνα με το Reuters.

Oπως υποστηρίζει, απειλούν να δημοσιεύσουν «προσωπικές φωτογραφίες» που φέρεται να έστειλε στη σύντροφό του, εκτός και αν δηλώσει δημοσίως ότι το περιοδικό δεν έχει πολιτικά κίνητρα εναντίον του.

Ο Μπέζος και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα το διαζύγιο τους μετά από 25 χρόνια γάμου. Το National Enquirer δημοσίευε ρεπορτάζ για το θέμα και διαφήμιζε ότι θα δημοσιεύσει προσωπικά μηνύματα μεταξύ του Μπέζος και της συντρόφου του, LaurenSanchez.

Λίγο μετά, ο Μπέζος ανέθεσε έρευνα σε σύμβουλο ασφαλείας για να εξετάσει άαν η φερόμενη διαρροή ήταν πολιτικά υποκινούμενη. Υποστηρίζει ότι το περιοδικό τον εκβίασε για να σταματήσει την έρευνα και του πρότεινε να εκδώσουν από κοινού ανακοίνωση στην οποία να λένε ότι το θέμα δεν είναι πολιτικά υποκινούμενο.

Όπως θυμίζει το Reuters, ο Μπέζος, η Amazon και η εφημερίδα του, WashingtonPost, έχουν γίνει στόχοι επίθεσης μέσω Twitter, του ΝτόναλντΤραμπ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!