Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τζάκρη: Απλοποιούνται οι διαδικασίες λειτουργίας κέντρων logistics
[Euro2day]: Τζάκρη: Απλοποιούνται οι διαδικασίες λειτουργίας κέντρων logistics

[Euro2day]: Τζάκρη: Απλοποιούνται οι διαδικασίες λειτουργίας κέντρων logistics

Στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των 7.000 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αποθήκευση και τη διαχείριση φορτίων, καθώς και των 20.000 μεταφορικών εταιρειών, τόνισε η Θ. Τζάκρη. Οι προτεινόμενες δράσεις για το αύριο των ελληνικών logistics.
Με εξαγγελίες από την πλευρά της κυβέρνησης για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, αλλά και με τοποθετήσεις από ένα σύνολο 40 ομιλητών, ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics «Manage The Change», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2016, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με τη συμμετοχή 350 και πλέον συνέδρων.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η κα Θεοδώρα Τζάκρη, Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, έκανε σαφή τη στήριξη της κυβέρνησης στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τόνισε:

«Από πλευράς μας έχουμε ολοκληρώσει τις προτάσεις μας προς τους θεσμούς για την αδειοδότηση και λειτουργία των Κέντρων Αποθήκευσης και Διανομής, τις οποίες και θα συζητήσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μαζί τους. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πρόταση του υπουργείου, που θεωρούμε ότι θα γίνει αποδεκτή από τους θεσμούς στη σχετική συζήτηση, είναι η απλοποίηση έως το τέλος Νοεμβρίου των διαδικασιών εγκατάστασης και λειτουργίας Κέντρων Αποθήκευσης και Διανομής, καθώς για την συντριπτική πλειοψηφία, θα αρκεί μία υπεύθυνη δήλωση έναρξης λειτουργίας προς τις αρμόδιες Αρχές».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!