Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 7 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: TUI: Επενδύει €408 εκατ. για ξενοδοχείο στην Κρήτη
[Euro2day]: TUI: Επενδύει €408 εκατ. για ξενοδοχείο στην Κρήτη

[Euro2day]: TUI: Επενδύει €408 εκατ. για ξενοδοχείο στην Κρήτη

Η Διυπουργική Επιτροπή ενέκρινε την ένταξη στη διαδικασία των στρατηγικών επενδύσεων το project της TUI. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 408,49 εκατ., εκ των οποίων τα 50,4 εκατ. αφορούν στην αγορά γης και έχουν καταβληθεί. Tι δηλώνει η Ελ. Κουντουρά.

Σε ξενοδοχειακή επένδυση της τάξεως των 408 εκατ. ευρώ στην Κρήτη προχωρά ο όμιλος της TUI. Σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενέκρινε ομόφωνα κατόπιν αξιολόγησης και εισηγήσεως από την Enterprise Greece, την ένταξη στη διαδικασία των στρατηγικών επενδύσεων της άμεσης επένδυσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Υπουργείο Οικονομίας, πρόκειται για τη δημιουργία και λειτουργία σύνθετων τουριστικών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνουν ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συνεδριακό κέντρο, μαρίνα, spa, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, καθώς και τη δημιουργία παραθεριστικής κατοικίας στο Δήμο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 408,49 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 50,4 εκατ. αφορούν στην αγορά γης και έχουν καταβληθεί, ενώ τα υπόλοιπα 358,09 αφορούν το κόστος κατασκευής και δημιουργίας υποδομών.

Το επενδυτικό αυτό έργο προβλέπεται να επιφέρει μια σειρά από άμεσες και έμμεσες, θετικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!