Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τρίτη απόγευμα η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για τις άδειες
[Euro2day]: Τρίτη απόγευμα η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για τις άδειες

[Euro2day]: Τρίτη απόγευμα η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για τις άδειες

Στη νέα διάσκεψη του ανωτάτου δικαστηρίου θα συνεχιστεί η συζήτηση για το παραδεκτό των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών. Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατάθεσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για το πόθεν έσχες των διαγωνιζόμενων.
Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ συνεχίζεται η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς όπου προσδιορίστηκαν να συζητηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Κατά τη διάσκεψη θα συνεχιστεί η συζήτηση για το παραδεκτό των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών και εφόσον κριθεί ότι οι προσφεύγοντες είχαν έννομο συμφέρον τότε θα συζητηθεί η συνταγματικότητα του νομού Παππά.

Αίσθηση πάντως προκαλούν πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση από την περασμένη Παρασκευή να έχει στείλει φάκελο στην Ολομέλεια με τους νομικούς ισχυρισμούς της για το δεύτερο στάδιο που αφορά στη συνταγματικότητα του νομού Παππά.

Ανώτατοι δικαστές έκαναν λόγο για ενημέρωση της κυβέρνησης ως προς την πορεία της διασκέψεως μέσα από το ΣτΕ, ενώ παράλληλα υποστήριζαν ότι οι πληροφορίες που φτάνουν στο Μαξίμου είναι ότι η διάσκεψη θα ξεπεράσει τους πρώτους τρεις σκοπέλους και θα προχωρήσει στο συνταγματικό σκέλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!