Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα τρία βιοτεχνικά επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ΔΕΘ
[Euro2day]: Τα τρία βιοτεχνικά επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ΔΕΘ

[Euro2day]: Τα τρία βιοτεχνικά επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ΔΕΘ

Επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της βιοτεχνίας συμμετέχουν προκειμένου να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητες της μεταποίησης αλλά και της παροχής υπηρεσιών.

Τις δυνάμεις της ενώνει η ελληνική βιοτεχνία. Τα τρία αμιγή βιοτεχνικά επιμελητήρια της χώρας (Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης) συμμετέχουν για πρώτη φορά σε ένα κοινό περίπτερο, στο περίπτερο 2, στην 84η ΔΕΘ. Επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της βιοτεχνίας συμμετέχουν προκειμένου να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητες της μεταποίησης αλλά και της παροχής υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι συμμετοχές αφορούν άνω των 30 επιχειρήσεων – μελών των τριών επιμελητηρίων: Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει και τον συντονισμό των προετοιμασιών προκειμένου να παρουσιαστεί το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα. Μάλιστα για τον καλύτερο συντονισμό του εγχειρήματος οι πρόεδροι καθώς και εκπρόσωποι των τριών επιμελητηρίων συναντήθηκαν στην Αθήνα, τη Δευτέρα.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ προέρχονται από μία μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων, όπως μεταξύ άλλων: ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, φωτοβολταϊκών συστημάτων, εκδόσεων, κατασκευής προκάτ κτιρίων, κατασκευής πλαστικών, επισκευής και συντήρησης πλοίων και σκαφών, ειδών καθαρισμού, κατασκευής προϊόντων από ξύλο, δέρματος, ειδών σαγματοποιΐας, κατασκευής μεταλλικών μικροαντικείμενων, παραγωγής κατεψυγμένων και νωπών σφολιατοειδών κ.α.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!