Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τρία νέα Μέλη της καλωσόρισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων
[Euro2day]: Τρία νέα Μέλη της καλωσόρισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

[Euro2day]: Τρία νέα Μέλη της καλωσόρισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Οι τρεις νέες Ενώσεις – Μέλη της ΠΟΞ ήταν παρούσες στο Συμβούλιο Προέδρων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων μεγάλωσε. Απέκτησε τρία νέα Μέλη και πρόσθεσε υπό την σκέπην της εκατοντάδες ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Τελευταία προσθήκη, η Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου με Πρόεδρο την Χριστίνα Τετράδη, ενώ νωρίτερα είχαν ενσωματωθεί στην Ομοσπονδία ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας «Ο Ξένιος Ζευς» (ύστερα από την επαναδραστηριοποίηση των Ενώσεων της περιοχής) με Πρόεδρο τον Ιορδάνη Μιχαηλίδη και η Ένωση Ξενοδόχων Χίου με Πρόεδρο την Αντιγόνη Μαϊστράλη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι τρεις νέες Ενώσεις – Μέλη της ΠΟΞ ήταν παρούσες στο Συμβούλιο Προέδρων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ένωσαν δυνάμεις και συντάχθηκαν μαζί με τις δεκάδες άλλες Ενώσεις ανά την Ελλάδα, στη μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν βιώσιμες και λειτουργικές οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος καλωσόρισε τις νέες Ενώσεις στην “αγκαλιά” της Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας ιδιαιτέρως ενθαρρυντική την εξέλιξη αυτή, ύστερα από μια δύσκολη σεζόν και όταν το momentum της συγκυρίας παραμένει, παρά τις προκλήσεις και τις αβεβαιότητες, θετικό για τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!