Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τραμπ και Κιμ έχουν ανταλλάξει 12 επιστολές μέσα σε ενάμιση χρόνο
[Euro2day]: Τραμπ και Κιμ έχουν ανταλλάξει 12 επιστολές μέσα σε ενάμιση χρόνο

[Euro2day]: Τραμπ και Κιμ έχουν ανταλλάξει 12 επιστολές μέσα σε ενάμιση χρόνο

Από το 2018 ο πρόεδρος Κιμ έγραψε 8 επιστολές προς τον πρόεδρο Τραμπ και ο πρόεδρος Τραμπ συνέταξε 4 επιστολές προς τον πρόεδρο Κιμ, δήλωσε ο Νοτιοκορεάτης υπουργός Κιμ Γίον Τσουλ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τις ενδοκορεατικές υποθέσεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν αντήλλαξαν συνολικά 12 επιστολές από την αρχή της περασμένης χρονιάς, δήλωσε σήμερα ο Νοτιοκορεάτης υπουργός που είναι αρμόδιος για τις ενδοκορεατικές υποθέσεις, επισημαίνοντας ότι με 8 επιστολές ο Βορειοκορεάτης ηγέτης φάνηκε πιο επιμελής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

“Από το 2018 ο πρόεδρος Κιμ έγραψε 8 επιστολές προς τον πρόεδρο Τραμπ και ο πρόεδρος Τραμπ συνέταξε 4 επιστολές προς τον πρόεδρο Κιμ”, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νοτιοκορεάτης υπουργός Κιμ Γίον Τσουλ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τις ενδοκορεατικές υποθέσεις.

“Σκέφτομαι ότι οι ηγέτες αναγνωρίζουν τη σημασία που έχει η επανάληψη του διαλόγου γιατί ανταλλάσσουν συνεχώς επιστολές”, πρόσθεσε, την ώρα που η Σεούλ προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Τραμπ.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν χθες Τετάρτη, μερικές ώρες έπειτα από δήλωση του Νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζε-ιν για τη διεξαγωγή “συζητήσεων στα παρασκήνια” ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Πιονγκγιάνγκ για τη διεξαγωγή μιας τρίτης συνόδου κορυφής ανάμεσα στον Τραμπ και τον Κιμ.

Την Κυριακή, το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA μετέδωσε ότι ο Κιμ έλαβε μια επιστολή που είχε “εξαιρετικό” περιεχόμενο από τον Τραμπ.

Μερικές μέρες νωρίτερα, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι έλαβε μια “υπέροχη” και “πολύ θερμή” επιστολή από τον Κιμ Γιονγκ Ουν και είχε προσθέσει ότι συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Βορειοκορεάτη ηγέτη παρά την απουσία απτής προόδου όσον αφορά την αποπυρηνικοποίηση στη χώρα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!