Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τουρισμός: Η «σκακιέρα» των νέων μεγάλων στοιχημάτων
[Euro2day]: Τουρισμός: Η «σκακιέρα» των νέων μεγάλων στοιχημάτων

[Euro2day]: Τουρισμός: Η «σκακιέρα» των νέων μεγάλων στοιχημάτων

Στα 35 εκατ. τουρίστες και 20 δισ. ευρώ έσοδα μέχρι το 2021 ανέβηκε ο πήχης των στόχων στον τουρισμό. Πως επηρεάζουν οι εξελίξεις στο χρέος και οι κινήσεις στη γεωπολιτική «σκακιέρα». Το νέο παραγωγικό υπόδειγμα και η νέα «γενιά» επιχειρηματιών.

’ρκεσαν μόλις λίγες ώρες χθες για να επιβεβαιωθεί πόσο στενά συνδέονται το θέμα της ρύθμισης του χρέους της Ελλάδας με τη γεωπολιτική θέση της χώρας και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Μεσημέρι Τρίτης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης έχει αρχίσει την ομιλία του στο επίσημο γεύμα του 15ου Συνεδρίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Υπογραμμίζει με έμφαση την ανάγκη να τηρηθεί η συμφωνία με τους δανειστές σε ότι αφορά μια συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους της χώρας.

Αναφερόμενος, ωστόσο, σε όσους αρνούνται να δεχθούν μια τέτοια εξέλιξη, άφησε σαφείς αιχμές για την επιδίωξη κύκλων να βρίσκεται η Ελλάδα «δεμένη στο λουρί της πολιτικής επιτροπείας».

Την ίδια ώρα φούντωνε η φημολογία (που δεν διαψεύδονταν από το Μέγαρο Μαξίμου) για επικείμενη άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!