Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τίλερσον: Ισχύουν οι κυρώσεις μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία
[Euro2day]: Τίλερσον: Ισχύουν οι κυρώσεις μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία

[Euro2day]: Τίλερσον: Ισχύουν οι κυρώσεις μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία

Οι κυρώσεις που σχετίζονται με την Κριμαία θα παραμείνουν σε ισχύ, μέχρι να επιστρέψει η Ρωσία τον πλήρη έλεγχο της χερσονήσου στην Ουκρανία» ανέφερε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Να εκπληρώσει τις συμφωνίες του Μινσκ, σημείωσε.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Μόσχας θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να αποσυρθεί η Ρωσία από την Ουκρανία, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Ρεξ Τίλερσον, μιλώντας μπροστά στον Ρώσο ομόλογό του, σε συνέδριο ασφαλείας στη Βιέννη.

«Ποτέ δεν θα δεχτούμε την κατοχή της Ρωσίας και την απόπειρα προσάρτησης της Κριμαίας. Οι κυρώσεις που σχετίζονται με την Κριμαία θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να επιστρέψει η Ρωσία τον πλήρη έλεγχο της χερσονήσου στην Ουκρανία» ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters.

«Στην Ανατολική Ουκρανία είμαστε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας για τη διατήρηση κυρώσεων, μέχρι η Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της από την περιοχή Ντονμπάς και να εκπληρώσει τις συμφωνίες του Μινσκ», σημείωσε ο Ρεξ Τίλερσον, αναφερόμενος σε προηγούμενη συμφωνία για την προώθηση της ειρήνης στην Ουκρανία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!