Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: H Τesla διακόπτει την παραγωγή του Model 3
[Euro2day]: H Τesla διακόπτει την παραγωγή του Model 3

[Euro2day]: H Τesla διακόπτει την παραγωγή του Model 3

Η εταιρεία του Έλον Μασκ ανέφερε πως πρόκειται για μια προγραμματισμένη παύση πέντε ημερών. Είναι η δεύτερη φορά που διακόπτεται προσωρινά η παραγωγή του μοντέλου της Tesla.

Η Tesla διέκοψε προσωρινά την παραγωγή του Model 3, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις στην επίτευξη των στόχων.

Όπως μεταδίδει η Guardian, η εταιρεία του Έλον Μασκ ανέφερε πως πρόκειται για μια προγραμματισμένη παύση πέντε ημερών. Είναι η δεύτερη φορά από το Φεβρουάριο που η Tesla παγώνει την γραμμή παραγωγής του Model 3 στο εργοστάσιο της στην Καλιφόρνια.

«Οι περίοδοι αυτές χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της αυτοματοποίησης και αντιμετωπίζουν προβλήματα με στόχο την αύξηση του ρυθμού παραγωγής» ανέφερε εκπρόσωπος της Tesla.

O Μασκ παραδέχθηκε πρόσφατα πως η «υπερβολική αυτοματοποίηση» στο εργοστάσιο της Tesla συνέβαλε σε μια «μεταποιητική κόλαση» η οποία στην πραγματικότητα καθυστέρησε την παραγωγή του μοντέλου.

«Ναι, η υπερβολική αυτοματοποίηση στην Tesla ήταν λάθος. Για να είμαι ακριβής, δικό μου λάθος. Οι άνθρωποι είναι υποτιμημένοι» έγραψε στο Twitter ο Μασκ.

Σε συνέντευξη του στο CNBC o ιδρυτής της Tesla υποστήριξε πως η χρήση ρομπότ και συστημάτων αυτοματοποίησης καθυστέρησε την παραγωγή και αναγκάστηκε να ξεφορτωθεί ένα «πολύπλοκο σύστημα κυλιόμενης ταινίας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!