Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΤΧΣ: Νέο μέλος του Γενικού Συμβουλίου ο Radovan Jelasity
[Euro2day]: ΤΧΣ: Νέο μέλος του Γενικού Συμβουλίου ο Radovan Jelasity

[Euro2day]: ΤΧΣ: Νέο μέλος του Γενικού Συμβουλίου ο Radovan Jelasity

O κ. Radovan Jelasity διορίστηκε νέο μέλος του Δ.Σ. του ΤΧΣ σε αντικατάσταση του κ. Ηλία Καρακίτσου, ο οποίος παραιτήθηκε προ μηνών. Η αντικατάσταση ενεργείται για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος, η οποία λήγει στις 30/6/2017.
’λλο ένα ξένο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίστηκε την περασμένη Παρασκευή, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Radovan Jelasity διορίστηκε νέο μέλος του Δ.Σ. του ΤΧΣ σε αντικατάσταση του κ. Ηλία Καρακίτσου, ο οποίος παραιτήθηκε προ μηνών.

Η αντικατάσταση ενεργείται για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος, η οποία λήγει στις 30/6/2017.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης του υπουργού Οικονομικών για τον διορισμό των νέων τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, ένας εκ των οποίων είναι ήδη γνωστός και είναι ο εκπρόσωπος της ΤτΕ κ. Δημήτριος Φραγγέτης.

Η Επιτροπή Επιλογής έχει ήδη εισηγηθεί στον υπουργό Οικονομικών short list με τους υποψήφιους για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, που αποτελούν και τα δύο από τα τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!