Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ταξιδιωτικοί πράκτορες: Περιμένουμε προβλήματα από την απεργία της ΠΝΟ
[Euro2day]: Ταξιδιωτικοί πράκτορες: Περιμένουμε προβλήματα από την απεργία της ΠΝΟ

[Euro2day]: Ταξιδιωτικοί πράκτορες: Περιμένουμε προβλήματα από την απεργία της ΠΝΟ

Η προαναγγελθείσα για τις 3 Ιουλίου κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα εν μέσω τουριστικής περιόδου, προειδοποιεί η fedHATTA.

Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις των διεθνών και Ελλήνων ταξιδιωτών στη χώρα μας και ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά, εν μέσω τουριστικής περιόδου, πρόκειται να δημιουργήσει η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει προγραμματίσει για τις 3 Ιουλίου η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, σημειώνει σε ανακοίνωση η Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων Ελλάδας (fedHATTA).

Τέτοιες ενέργειες είναι γνωστό ότι θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, προκαλούν μεγάλη απογοήτευση και ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα λιμάνια όλης της χώρας με μεγάλες καθυστερήσεις, αλλαγές και ακυρώσεις δρομολογίων λίγες μόνο ημέρες πριν την διενέργεια των εθνικών εκλογών που η ακτοπλοϊκή κίνηση θα είναι ούτως ή άλλως αυξημένη, προσθέτει η ομοσπονδία.

Η fedHATTA καλεί όλες τις πλευρές να εξαντλήσουν τα περιθώρια διαλόγου στην επίλυση των διαφορών ώστε να αποφευχθεί η απεργία και οι αρνητικές συνέπειες που θα έχει στη διεξαγωγή του τουριστικού έργου και εν τέλει στον ελληνικό τουρισμό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!