Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΤΑΡ: Έντεκα χιλιόμετρα κολλάνε το έργο του αγωγού!
[Euro2day]: ΤΑΡ: Έντεκα χιλιόμετρα κολλάνε το έργο του αγωγού!

[Euro2day]: ΤΑΡ: Έντεκα χιλιόμετρα κολλάνε το έργο του αγωγού!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Καβάλα για την όδευση του αγωγού, σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια του ΤΑΡ Ελλάδας Κατερίνα Παπαλεξανδρή. Το μισό έργο έχει κατασκευαστεί. Προσπάθειες για τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Εντεκα χιλιόμετρα όδευσης του αγωγού ΤΑΡ κολλάνε όλο το έργο των 550 χλμ προκαλώντας ανησυχίες ως προς την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου στη χώρα μας.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία για τις αντιδράσεις τοπικών αρχών και ομάδων πληθυσμού στα Τενάγη της Καβάλας δεν αποκρύφτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η γενική διευθύντρια του ΤΑΡ για το τμήμα της Ελλάδας Κατερίνα Παπαλεξανδρή.

Σύμφωνα με την ίδια, οι αντιδράσεις και οι ανησυχίες στην κοινωνία της Καβάλας αποδίδονται ως προς την αποκατάσταση της παραγωγικότητας της γης. Σύμφωνα με την ίδια, οι συζητήσεις με τους φορείς συνεχίζονται και σε συνεργασία με το υπουργείο Ενέργειας, ενώ η όδευση του έργου έχει ήδη αλλάξει από την περίοδο της Περιβαλλοντικής Μελέτης.

Σύμφωνα με την κα Παπαλεξανδρή, στην Καβάλα έχουν κατασκευαστεί τα 40 από τα 51 χλμ της διαδρομής ενώ όπως είπε, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την υλοποίηση συνολικά του έργου του TAP εντός του χρονοδιαγράμματος: «Σε ένα τέτοιο πολύπλοκο project υπάρχουν ανησυχίες και προκλήσεις. Δουλεύουμε ώστε το έργο να είναι εντός του χρονοδιαγράμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!