Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
32 °C 7 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΣΒΑΠ: Να υπάρξει καθολική «εκστρατεία» για επενδύσεις και ανάπτυξη
[Euro2day]: ΣΒΑΠ: Να υπάρξει καθολική «εκστρατεία» για επενδύσεις και ανάπτυξη

[Euro2day]: ΣΒΑΠ: Να υπάρξει καθολική «εκστρατεία» για επενδύσεις και ανάπτυξη

Η Επιμελητηριακή μεταρρύθμιση που επιχειρεί η κυβέρνηση ας είναι η απάντηση σε προκλήσεις για ανάπτυξη τώρα που η χώρα οφείλει να μην καθηλωθεί από οποιασδήποτε άλλης μορφής προκλήσεις και απειλές για την ηρεμία της οικονομίας μας, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ.

«Οι μεταρρυθμίσεις, όπως και αυτή του Επιμελητηριακού θεσμού ας δώσουν έναυσμα για μια καθολική «εκστρατεία» κάθε μορφής κινητοποίησης Πολιτείας και παραγωγικών τάξεων για επενδύσεις και ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός.
«Έχουμε θέσει και στο παρελθόν ως ανάγκη για τις επενδύσεις στην μεταποίηση, σε όλη την χώρα, να χρησιμοποιηθούν τα Επιμελητήρια και ως «εργαλεία» πάταξης της γραφειοκρατίας.
Η Επιμελητηριακή μεταρρύθμιση που επιχειρεί η κυβέρνηση ας είναι η απάντηση σε προκλήσεις για ανάπτυξη τώρα που η χώρα οφείλει να μην καθηλωθεί από οποιασδήποτε άλλης μορφής προκλήσεις και απειλές για την ηρεμία της οικονομίας μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός στην τοποθέτησή του, με την ευκαιρία των μεταρρυθμίσεων και στο καθεστώς λειτουργίας των Επιμελητηρίων, και υπογράμμισε:
  • Να ξεπεράσουμε μειοψηφικές απόψεις της Δημόσιας Διοίκησης που με θολά επιχειρήματα περιβαλλοντικών και άλλων στόχων αποδυναμώνουνε την διαφαινόμενη νέα τάση εκδήλωσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!