Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στον Βύρωνα για παρουσίαση δικτύου οπτικών ινών Vodafone ο Ν. Παππάς
[Euro2day]: Στον Βύρωνα για παρουσίαση δικτύου οπτικών ινών Vodafone ο Ν. Παππάς

[Euro2day]: Στον Βύρωνα για παρουσίαση δικτύου οπτικών ινών Vodafone ο Ν. Παππάς

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 26 (Βύρωνας), στις 5 το απόγευμα.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, θα παραστεί αύριο, Πέμπτη, σε εκδήλωση παρουσίασης δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home) για την περιοχή του Βύρωνα, όπως παραδίδεται για εμπορική διάθεση από τη Vodafone.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 26 (Βύρωνας), στις 5 το απόγευμα, όπως γνωστοποιεί η ανακοίνωση του υπουργείου.

Τον Υπουργό θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Βασίλης Μαγκλάρας, ενώ παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης.

Για την επίτευξη συμμετρικών και υψηλών ταχυτήτων ευρυζωνικότητας ως 1Gbps και τη συμμετοχή όλων στη νέα εποχή, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υλοποιεί τη δράση «Superfast Broadband» και επιδοτεί τη σύνδεση νοικοκυριών και επιτηδευματιών στο διαδίκτυο με υπερυψηλές ταχύτητες μέσω οπτικών ινών, που φτάνουν ως το χώρο του ενδιαφερόμενου (και όχι ως το καφάο). Από το σύνδεσμο www.sfbb.gr μπορούν να αντληθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, ενώ από τον ίδιο ιστότοπο μπορεί να αποκτηθεί και το κουπόνι επιδότησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!